Bureau Van Slagmaat

  • Zorgt ervoor dat mensen en organisaties elkaar in korte tijd zoveel mogelijk zien zoals ze zijn.
  • Brengt doelen en drijfveren, mogelijkheden (capaciteiten) en potentie, persoonlijkheid en voorkeuren scherp in beeld, om besluiten over selectie en ontwikkeling goed onderbouwd te kunnen maken.
  • Werkt op een moderne manier, extreem praktijkgericht en pragmatisch. Tegelijkertijd is de werkwijze wetenschappelijk verantwoord en integer, kritisch en altijd opbouwend.
  • Helpt zeer resultaatgericht bij talentontwikkeling.


Kenmerken


Praktijkgericht

Wij vinden het essentieel om in ons werk dichtbij de praktijk van alledag te blijven.
Dat betekent dat wij concreet willen weten wat mensen doen en wat er van hen wordt verwacht.

State of the art'-methodieken en -instrumenten

Onze testinstrumenten zijn stevig genormeerd en van gerenommeerde testaanbieders. Simulaties worden inhouse ontwikkeld en afgestemd op de vraagstelling in een project. Zonder aan kwaliteit in te boeten, doen wij wat mogelijk is online.


Intake en Evaluatie

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en gedurende onze projecten hebben we veelvuldig contact met opdrachtgevers en deelnemers aan assessments, trainingen of selectieprocedures.


Lidmaatschappen

Met het lidmaatschap van onder andere het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) conformeren wij ons aan de kwaliteitseisen van onze beroepsgroep.


Maatwerk

Omdat geen mens, organisatie of functie gelijk is, maken wij van elk traject maatwerk: wij willen exact begrijpen waar het om gaat, hier de onderzoeksprogramma’s op afstemmen en adviezen geven, die haalbaar zijn, omdat ze aansluiten bij de precieze situatie.


Advieservaring

Onze ervaring met grotere organisatieadviestrajecten stelt ons in staat om zowel de verkenning als de beantwoording van de vragen die ons gesteld worden, breedte en diepgang te geven.


Kritisch en opbouwend advies

In onze adviezen, in gesproken woord en op papier, zijn wij duidelijk. In helder Nederlands en zonder omslachtig te zijn, denken wij met onze klanten mee; altijd met respect voor mensen en gericht op de toekomst van mens en organisatie.

Ons team

Bureau Van Slagmaat heeft een enthousiast team van adviseurs, rolspelers en backofficemedewerkers.


Wij zijn in 2002 gestart als expert op het gebied van assessment en ontwikkeling en ons streven is perfect werk te leveren en op een persoonlijke manier met elkaar en klanten om te gaan.


Informatie aanvragen

073 - 6408 550


Onze diensten

Ontwikkelassessment  DIY assessment  Selectieassessment  Talentontwikkeling


Bezoek Bureau van Slagmaat op LinkediIn